15 april 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

De juiste manier voor houtworm te bestrijden

Wanneer jij denkt met de middelen uit de winkel houtworm bestrijden, dan moet ik je helaas teleurstellen. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit vaak uitstel van is. De vervelende beestjes gaan voor een groot deel misschien wel weg, maar binnen een korte periode zijn deze weer in grote hoeveelheden aanwezig. Omdat ik in de gaten kreeg dat een kast in mijn woonkamer toch weer meer gaatjes vertoonde, heb ik er deze keer een expert bij laten komen. Mijn vermoeden was juist, nadat de medewerker van OB&P (  Ongedierte Bestrijding & Preventie) mijn kast had bekeken. Volgens hem had ik bijtijds een experts bij laten komen, anders had ik binnen een zeer korte tijd afscheid van mijn kast moeten nemen.  

Een professionele behandeling

Meteen is de medewerker aan de slag gegaan om de houtworm te bestrijden. Doordat dit bedrijf een erkend bedrijf is en hierdoor met middelen mag werken die je niet in de winkel kan kopen, geven zij de garantie dat de beestjes niet meer terug komen. Natuurlijk was ik bang dat ik te laat was om mijn meubelstuk te redden, een mooie oude herinnering aan mijn oma. 

Denk jij dat er in jouw spullen ook van die vervelende beestjes zitten, wacht er dan niet te lang mee en maak een afspraak met dit bedrijf. Vooraf kan je online een offerte aanvragen en zo weet je zeker hoeveel het allemaal gaat kosten. in ieder geval zal dit een stuk goedkoper zijn dan nieuwe spullen aan te moeten schaffen.