15 april 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

trimsalon Eindhoven

Deze trimsalon in Eindhoven is de beste!

trimsalon EindhovenToen wij gingen verhuizen, ben ik meteen gaan zoeken naar een nieuwe trimsalon in Eindhoven. Voorheen deed een vriendin van ons dit namelijk, maar dat is nu echt te ver rijden. Het is ongeveer 45 minuten van hier namelijk en ook staat er op die route regelmatig file. Dat is de reden dat wij het dichter bij huis zijn gaan bekijken. Uiteindelijk kwam ik al heel erg snel bij eentje uit die hier vrijwel om de hoek zit. Het is op loopafstand, dus dat scheelt ook weer veel gedoe met de auto. Hier heb ik toen uiteindelijk een afspraak gemaakt voor twee weken daarna.

Weer zo goed als nieuw

Toen ik bij deze trimsalon in Eindhoven kwam, merkte ik meteen hoeveel passie zij heeft voor dit vak. Onze labrador werd in een speciale wasbak geholpen en werd toen helemaal geschrobd. Na een klein half uurtje was hij helemaal klaar en leek hij wel te glimmen. De prijs vond ik ongelofelijk meevallen, want ik was gewend dat het een stuk duurder was. Dat geld kan ik nu mooi weer uitgeven aan andere dingen of aan snoepjes voor de hond natuurlijk. Ik zou het iedereen aanraden om hier eens heen te gaan met zijn of haar viervoeter!