24 juli 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

trimsalon nijkerk

Een hele goede trimsalon in Nijkerk

trimsalon nijkerkGraag wil ik jou meer vertellen over deze trimsalon in Nijkerk. Hier heb ik namelijk ongelofelijk goede ervaringen en daarom wil ik dat graag met jou delen. Het fijne is dat ze hier echt luisteren naar jouw wensen en ook goed advies geven. Zo kwam ik hier met mijn Sheltie en zij gaf mij hele goede tips over zijn verzorging. Mocht je dit ras niet kennen, dan kan ik het beschrijven als een klein Lassie hondje. Die hebben ongelofelijk veel haar en daarom is het echt nodig om dit regelmatig bij te houden. Anders loop je de kans dat er klitten in komen en dat kan heel veel ongemak veroorzaken.

Onze routine

Deze trimsalon zit bij mijn huis in de buurt van Nijkerk. Ik kan er gemakkelijk heen lopen en dat scheelt weer heel veel gedoe met rijden en dergelijke. Hij houdt er namelijk niet echt van om in de auto te zitten, dus dit is voor mij een perfecte oplossing. Het fijne is dat het hier ook niet erg duur is, waardoor ik genoeg geld overhoud om lekkere snoepjes voor hem te kopen. Vaak loop ik na zijn behandeling nog eventjes naar de dierenwinkel toe om dat te doen.