19 mei 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

gedroogde hondensnacks

Lekkere gedroogde hondensnacks

Onze hond is helemaal verliefd op de gedroogde hondensnacks die je bij 100 % Dier kan kopen. Hier kan hij lekker op kauwen en is uitermate geschikt voor zijn gebit. Ook zijn deze 100 % natuurlijk en vrij van toevoegingen. Zelfs onze hond, die vaak te kampen heeft met een gevoelige maag, kan deze zonder problemen eten. Je hebt verschillende smaken, zoals: eendenpootjes, gedroogde struisvogelmaag, konijnen oren met vacht en zalmsticks. Het is ook mogelijk om een mix zak te kopen met verschillende snacks. Gelukkig is onze viervoeter niet zo kieskeurig en vindt alles even lekker.  gedroogde hondensnacks

Makkelijk online bestellen

Heb jij ook een trouwe viervoeter en wil je deze op zijn tijd eens lekker verwennen, koop dan ook een zak met gedroogde hondensnacks. Via de website van 100 % Dier heb je veel mogelijkheden om te bestellen. Zo heb je de keuze uit vele soorten worsten, maar ook andere knabbels zijn hier in het assortiment te vinden.

Natuurlijk kan je hier voor de katten ook het één en ander vinden en zelfs voor de baasjes valt hier genoeg te koop in deze winkel. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden, kijk dan zelf maar eens op deze website. De keuze is enorm en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.