19 mei 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

uitvaartuniq

Dierenurnen met pootjesafdruk; Voor een dierbare herinnering.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de dierenurn met pootjesafdruk; Een duidelijk herkenbare & tastbare herinnering aan uw huisdier.

Na het overlijden van een geliefd huisdier, is de behoefte aan een tastbare herinnering veelal aanwezig. Binnen de noemer ‘dierenurnen’ zijn er tal van mogelijkheden. Een aantal populaire dierenurn thema’s zijn de urnen inclusief fotohouder, de urnbeelden in de vorm van een huisdier, waaronder de hond en de kat het meest voorkomend zijn en de urn inclusief poot(jes) afdruk. Wanneer u de voorkeur geeft aan een ‘traditionele urn’, maar wel graag duidelijk het thema ‘dier’ in ere wilt houden, is de urn met pootjesafdruk een hele mooie optie. Binnen deze categorie vallen een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit diverse vormen, waarbij de traditionele urnvormen en vaasvormen mogelijk zijn, maar ook strakke vormgeving (rechthoekig), of juist een thematische vormgeving zoals bijvoorbeeld de hartvorm, een optie zijn. Daarnaast is er uiteraard een ruime keuze op het gebied van kleuren en materialen. Veel dierenurnen met pootafdruk zijn vervaardigd uit metaalsoorten zoals aluminium, messing en staal, er is een ruim aanbod keramische urnen inclusief pootafdruk, maar ook glas en zelfs biologisch afbreekbare materialen zijn mogelijk. Ook de nadrukkelijkheid van het dierenpootje verschilt, van zeer aanwezig of meerdere pootafdrukken, naar een enkele, heel subtiel in de urn verwerkt.

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

UitvaartUniq.nl; Dierenurnen voor een dierbare herinnering. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie aan dierenurnen (met pootafdruk), maar ook speciale dierenassieraden. Alles voor een mooie & tastbare herinnering aan uw geliefde huisdier.