15 april 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

maxmokken

Professioneel koffiekopjes bedrukken

kop en schotelKoffiekopjes bedrukken zorgt er voor dat de koffiekopjes helemaal bij de huisstijl van een bedrijf passen. Bij het bedrijf waar ik werk wordt de klant in de winkel vaak voorzien van een verse kop koffie. Het hoort een beetje bij de beleving van de winkel, omdat dit er ook voor zorgt dat klanten wat langer in de winkel blijven. Helaas waren de meeste kopjes al gesneuveld en daarom moesten er weer nieuwe kopjes bijbesteld worden.

Mooie kopjes

Het budget voor de koffiekopjes was een stuk groter dan voorgaande jaren en daarom heb ik voorgesteld om op zoek te gaan naar een bedrijf dat koffiekopjes bedrukken kan. Mijn argumenten waren namelijk dat dit er voor zorgt dat het wat toevoegt aan de beleving van de klant.

mokAan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een bedrijf dat koffiekopjes kon bedrukken. Via een bekende van mij ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia. Op de website zag ik al dat zij mooie koffiekopjes bedrukken en daarom besloot ik een offerte aan te vragen.

De offerte kreeg ik de volgende dag al via de mail toegestuurd. Deze offerte heb ik toen laten zien aan de mensen die het budget beheren en van deze afdeling heb ik akkoord gekregen. Hierna heb ik direct een bestelling geplaatst, omdat ik had begrepen dat de koffiekopjes echt aan het opraken waren.

Op de afgesproken datum kwamen de koffiekopjes binnen en deze zijn gelijk naar de winkels verstuurd. Van het personeel in de winkel heb ik begrepen dat klanten het heel erg leuk vinden!