19 mei 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Alles wat je nodig hebt voor je paard

Een paard is voor jou als eigenaar je allerbeste vriend. Je wilt je paard dan ook het beste geven door het gebruiken van de juiste paardenspullen. Voor de optimale verzorging van je paard ben je hier op het juiste adres. De vacht van je paard krijgt door alle producten van hier de optimale verzorging en daardoor een zachte en gezonde vacht. Zowel van binnenuit, bijvoorbeeld door het geven van lijnzaadolie, als van buiten door verschillende soorten verzorgingsproducten. Ook kan je jouw paard beschermen tegen de last van insectenbeten door het aanbrengen van gespecialiseerde beschermende olie, spray of lotion. Of gebruik een mineralenemmer om steekvliegen op afstand te houden. Breng extra tijd met je paard door en ga een diepere band met je paard aan door de verzorgingsspullen te gebruiken van de paarden poetsset.

Geschikte afrastering op maat

Elke eigenaar van een dier, klein of groot, kan een geschikte afrastering voor hun dier gebruiken. Dit zowel bij huisdieren, grotere dieren, vee en paarden. Bij het kiezen van een afrastering speelt natuurlijk ook je budget een grote rol. Vandaar dat het een goed idee is om eerst een vergelijking te maken bij agridiscounter.nl om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Zo kan je jouw paarden veilig houden en kan je ’s nachts rustig slapen.

Optimale klauwverzorging

Alle dieren met hoeven hebben nood aan een goede klauwverzorging. Door preventief te werken en meteen een probleem aan te pakken zodra dit zich voordoet, kun je ernstigere problemen voorkomen. Ook paarden hebben nood aan een goede klauwverzorging. Ook een hoefkrabber, een hoefschoen en de juiste tinctuur zij essentieel bij het voorkomen en genezen van hoefproblemen. Maak voor jezelf de klauwverzorging extra gemakkelijk door het gebruik van een hoefbok. Zo blijft je paard gezond en gelukkig en kan je meer van je paard genieten!