15 april 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Dierenarts Bathmen

Bij dierenarts Bathmen is uw dier in goede handen

Als je dier naar de dierenarts moet wil je wel dat je huisdier in goede handen is. De dierenarts die werkzaam is bij dierenarts Bathmen heeft veel ervaring en kennis opgedaan. Ze heeft zelf ook dieren en kan goed met ze omgaan. Door de jarenlange ervaring kan ze snel problemen bij het dier ontdekken en oplossen met de nodige zorg en medicatie. Ook werken er assistenten die veel passie en kennis hebben in het omgaan en behandelen van dieren. Indien het dier onder behandeling is geweest wordt er daarna nog contact opgenomen om te vragen hoe het gaat met het dier. 

Dierenarts Bathmen

Rust bij het dier tijdens de behandeling

De dierenarts Gorssel zou ervoor zorgen dat het dier zo rustig mogelijk wordt tijdens de behandeling. Het welzijn van het dier staat centraal bij de dierenarts. Omdat tijd wordt besteed aan het dier is de behandeling het minst ingrijpends voor de gemoedstoestand van het dier. Indien het dier niet naar de praktijk kan komen is het ook mogelijk voor de dierenarts om naar het huis van het baasje te gaan. Door deze service bespaart u moeite en bezorgt uw huisdier minder stress

Ruime openingstijden en goede recensies

Dierenkliniek Gorssel is heel de week geopend. Ook kunnen er in de avond afspraken gemaakt worden, dit kan op dinsdag en donderdag. Je dient dit wel van tevoren te overleggen. Dierenarts Bathmen heeft ook goede recensies, op Google krijgt de praktijk een 4,8 uit 5. Daarnaast beschikt Dierenarts Bathmen over een eigen Facebookpagina. Je kan hier relevante informatie vinden en updates over dieren die in de praktijk zijn geweest.