24 juli 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Of je les krijgt van Turid Rugaas

Voor mij en mijn hond wilde ik graag les van Turid Rugaas. Nu is dit natuurlijk niet mogelijk en ging ik dus opzoek naar een alternatief. Al snel kwam ik terecht op de website van Teathing Dogs en las op de website dat deze ondernemer begonnen is na het lezen van een boek van deze beste vrouw en dit toevoegt aan haar lessen met de honden. Dit was dus precies wat ik zocht en besloot dus ook om een afspraak te maken en met mijn hond hier te trainen. Al snel kon ik terecht met mijn hond en ik was benieuwd hoe het allemaal zou gaan.  Hondengedragsdeskundige

 

Een goede les

Door Teaching Dogs en Turid Rugaas, kunnen mijn hond en ik weer heerlijk rustig wandelen. Mijn hond had, dat dacht ik, nogal gedragsproblemen, maar het meeste kwam door mij zelf. Omdat ik zo zenuwachtig was om hem uit te laten, dacht mijn trouwe viervoeter dat die mij moest beschermen voor alles en iedereen. Nu ik en mijn hond geleerd heb om gewoon relax te blijven, is het uitlaten een groot feest geworden. Nu kan ik de hond zelfs los laten lopen op het uitlaat veldje. Je ziet hem dan helemaal opleven en dat doet ons beide goed.