24 juli 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Turid Rugaas: communicatie voor honden

Turid Rugaas heeft een boek geschreven dat, kalmerende signalen heet. Het bedrijf: Teaching Dogs is dankzij dit boek opgericht. De ondernemer van dit bedrijf heeft door dit boek, een betere kijk gekregen op de communicatie van honden. Daarom is hij een opleiding gaan volgen tot hondentrainer en heeft hij nu een succesvol bedrijf. Onlangs ben ik bij dit bedrijf geweest met mijn hond. Mijn hond vertoonde de laatste heel raar gedrag en ik wilde begrijpen waarom dit gebeurde. Na een tip van een vriend kwam ik bij dit bedrijf terecht. Wat heel erg fijn vind is de persoonlijke benadering wat er aangeboden wordt. 

Turid Rugaas

Persoonlijke benadering

Door de persoonlijke begeleiding van dit bedrijf, krijgt mijn hond de aandacht die hij nodig heeft. De training wordt dan ook helemaal aangepast op de behoefte van mijn huisdier. De training is voor een gedeelte gericht op het boek van Turid Rugaas. Dankzij deze training kan ik nu beter communiceren met mijn huisdier. Ik heb geleerd dat ik ongewenst gedrag van mijn hond moet negeren en goed bedrag moet belonen. Mijn hond en ik zijn nu weer dikke maatjes. Vertoont jouw hond ook gedragsproblemen? Volg dan een training bij dit bedrijf. Kijk voor meer informatie eens op de website.