19 mei 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Wat geef je je huisdier met dierendag? 

Voor je het weet is het weer dierendag. Wat zal je hond dit jaar krijgen? Of zit de kat al in spanning te wachten op een cadeautje? Het is altijd fijn om je huisdier te verrassen met een leuk cadeau, maar in de dierenwinkels liggen de schappen vol met van alles en nog wat. Je ziet het overzicht niet eens meer. Wat kun je dan het beste doen? Natuurlijk kun je dan het beste het internet raadplegen met wat je je huisdier moet geven op dierendag. Hier vind je tips, top-tien-lijstjes, en meest verkochte artikelen op websites zoals www.awarepetproducts.nl. Zo weet je direct wat het populairste product is om aan je dier te geven. Lees deze blog dus snel verder en vind het beste cadeau om je huisdier mee te verrassen. 

Een kauwbot voor de hond

Je hond kun je weer een knuffelbeer geven, een tennisbal of stuk touw, maar de hondenmand ligt hier al helemaal vol mee. Het is voor je hond dan niet eens meer een verrassing. Een piepend speeltje wil je ook niet in je huis hebben, want je wordt helemaal gek van dat geluid. Wil je je hond en jezelf een plezier doen? Geef je hond dan een kauwbot. Hier zijn ze een tijdje zoet mee, het verlaagt de stress van de hond en het is nog goed voor hun gebit ook. Een kauwbot kopen kun je snel en eenvoudig online doen. 

Geef de kat een krabpaal

Heb je een kat die thuis overal zijn nagels in zet? Dat kan zorgen voor veel beschadigingen aan het bankstel, de gordijnen en het behang. Dat kan zo erg worden, dat je je er geen raad meer mee weet. De oplossing is heel simpel. Geef je kat een krabpaal met dierendag. Dan weet de kat waar hij aan kan krabben en waar niet aan.