24 juli 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

hond

Deze trimsalon Noordwijk heeft een goede reputatie

Trimsalon Noordwijk

De verzorging van jouw huisdieren is iets wat je natuurlijk wel serieus moet nemen. Vandaar dat ik jullie hier vandaag een goede tip over ga geven. Zijn jullie al bekend met deze trimsalon Noordwijk genaamd Brendine? Indien ja, dan ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen? Veel mensen binnen mijn omgeving zijn hier dan ook lovend over. De meeste ervan hebben inmiddels dan ook een recensie gegeven en hier bedrukken zij de goede diensten van deze firma. Ik moet zeggen dat ik hier nu ook al enkele jaren een tevreden klant ben.

trimsalon brendineNiet alleen de prijzen zijn hier goed. Elders betaal je namelijk het dubbelen, terwijl de service niet eens beter is. Verder behandelen ze de dieren hier ook erg goed. Ik heb hier inmiddels al konijnen, honden en katten gezien. Ik heb dan ook nog nooit een beest horen piepen of blaffen etc. Ik denk dat dit komt omdat het een rustige omgeving is. Hierdoor raken de beesten niet gestrest en kunnen zij lekker verzorgd worden.

De website heet trimsalonnoordwijk.nl

hondNatuurlijk wil je vooraf het liefst eerst foto’s zien van hoe het er hier allemaal uitziet? Dit is dan ook geen probleem. Ik zal enkele afbeeldingen toevoegen zodat je het eerst met eigen ogen kunt bekijken. Ik kan ik jullie nu al de zekerheid geven dat jouw huisdier hier in goede handen is. Zoals gezegd kom ik hier nu al jaren over de vloer en hond gaat er altijd erg enthousiast naar toe.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat alle dieren hier welkom zijn. Dus doe je voordeel ermee!