15 april 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Nertsengaas voor onze tuin gebruiken

Als dierenopvang kun je niet meer zonder nertsengaas! Voor een aantal jaren geleden waren wij druk bezig met het opzetten van een opvang. De dieren die verwaarloosd bij het asiel werden “gedropt” wilde wij graag een mooi tehuis aanbieden. Zodra de dieren weer optimaal genieten van het leven, dan kijken wij wat de kans is om een dier te herplaatsen. In het begin hadden wij er natuurlijk wel voor gekozen om de dieren eerst te neutraliseren alvorens wij deze stap nemen! De dieren hebben bij ons een plekje in het hart en dat willen wij maar al te graag zo houden.

Nertsengaas bestel je eenvoudig op het internet

Nertsengaas

Zo is onze opvang inmiddels uitgelopen tot een volle woning met een grote tuin. Dagelijks genieten wij er optimaal van en zelfs de buren komen geregeld weer een kijkje nemen. Zo hadden wij afgelopen week een basisschool die bij ons langs zijn geweest. De hoofdstof voor deze dag was om goed te leren om voor de dieren te zorgen. Op dat moment kwam er een kleine leerling naar ons toe met het bericht dat het hek kapot was. Daar schrok ik meteen van aangezien de dieren bij ons even “gevangen” zitten om goed verzorgd te worden.

Online gezocht

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die onze gaas in een korte periode kan leveren. Nu hadden wij het provisorisch gerepareerd, echter was dit geen oplossing natuurlijk. Uiteindelijk ben ik op de website van Kleinveeservice terecht gekomen. De Nertsengaas was besteld en die kregen wij onwijs snel in huis!