19 mei 2024

bergdelier.nl

bergdelier dieren centrum

Graanvrij hondenvoer

Is graanvrij hondenvoer iets voor jouw hond?

Je trouwe viervoeter is natuurlijk je allerbeste vriend en daar heb je dan ook alles voor over. Zo wil je natuurlijk ook dat het beest de beste voeding krijgt. Een hond stamt natuurlijk af van de wolf en dat zijn echte vleeseters in principe. Ze zullen niet zo snel planten eten. Daarom zie je ook dat er graanvrij hondenvoer is. Dit is dus omdat de honden eigenlijk niet zoveel graan moeten eten. Dit kan ook slecht zijn voor het beestje. Daarom zie je dus dat er ook veel voer wordt verkocht zonder een enkele soort graan of een andere plant. Zo heb je ook vers vlees voor de dieren wat ze kunnen eten. Veel mensen doen dit natuurlijk liever niet want om een hond een stuk vlees te geven kan heel raar voelen, terwijl dat eigenlijk heel normaal is.

Bewaarmethodes

Als je dan graanvrij hondenvoer koopt dan is dus vaak vers vlees of in ieder geval een soort voer wat je vaak niet bij kamertemperatuur kunt bewaren. In andere woorden, dit moet in de koelkast liggen. Wanneer je dit niet doet zul je ook snel merken dat het gaat stinken. Dit zal niet prettig zijn. Ook heb je soms voer wat je in de vriezer moet bewaren. Dit zal niet vaak zijn maar als het dan zo is kun je het vaak wel lang bewaren. Dat is natuurlijk ook wel weer fijn.

Graanvrij hondenvoer

Brokken

Natuurlijk zullen er ook brokken zijn die graanvrij zijn. Brokken kun je namelijk een stuk langer bewaren dan vers vlees natuurlijk en is misschien ook fijner om te geven. Brokken zijn natuurlijk het voer wat je eigenlijk altijd geeft aan het beestje. Natuurlijk kun je af en toe wel een lekker koekje of een andere snack voor de hond regelen. Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat dit graanvrij is.